Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
Kup natjecanja - Sahovski Klub Napredak

Kup natjecanja


Kup natjecanje Kantona Sarajevo u travnju 1996. godine u Sarajevo
Momčad «Napretka» plasirala se na prvo mjesto.

Svibnja 1996. godine u Zenici održano je Drugo kup natjecanje BiH.
Momčad ŠK «Napredak» plasirala se na deveto mjesto, od 20 sudionika.

Travnja 1997. godine u Sarajevu održano je Kup natjecanje Kantona Sarajevo.
Momčad «Napretka» plasirala se na četvrto mjesto.

27. travnja 1997. godine u Bugojnu održan je Treći šampionat Kup BiH.
Momčad ŠK «Napredak» osvojila je deveto mjesto, u konkurenciji 16 momčadi iz Bosne i Hercegovine. Damir Rašić sa 15 godina bio je najmlađi sudionik prvenstva.

25 i 26. travnja 1998. godine u Sarajevu održano je Kvalifikaciono natjecanje Kantona Sarajevo za finale Kupa BiH. Momčad «Napredak» osvojila je četvrto mjesto, u konkurenciji deset momčadi iz Kantona Sarajevo, što nije bilo dovoljno za plasman u finale Kupa BiH.

29. ožujka 1999. godine u Sarajevu održano je Kup natjecanje Kantona Sarajevo za finale Kupa BiH. Momčad «Napredak» osvojila je prvo mjesto, u konkurenciji osam momčadi iz Kantona Sarajevo, što je bilo dovoljno za plasman u finale Kupa BiH. Za klub su nastupili: Dragan Glavaš, cap., Damir Rašić, Damir Bošnjak i Amar Hadžić.

04. svibnja 1999, godine u Bugojnu održano je Kup finale BiH.
Sudjelovalo je 17 momčadi iz Bosne i Hercegovine: Momčad ŠK «Napredak» osvojila je deveto mjesto, sa šahistima: Zoran Runić, Danijel Novak, Dragan Glavaš cap., Damir Rašić, Damir Bošnjak i Amar Hadžić.

Travnja 2000. godine u Sarajevu održano je Kup natjecanje Kantona Sarajevo. Momčad «Napretka» plasirala se na prvo mjesto.

Travnja 2001. godine u Sarajevu održano je Kup natjecanja Kantona Sarajevo. Momčad «Napretka» plasirala se na prvo mjesto.

Svibnja 2001. godine u Bugojnu održano je Kup natjecanje BiH. Momčad «Napretka» plasirala se na četvrto mjesto.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt