Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
IZVJEŠTAJ SA KUPA ŠS KANTONA SARAJEVO U UBRZANOM ŠAHU - Sahovski Klub Napredak

IZVJEŠTAJ SA KUPA ŠS KANTONA SARAJEVO U UBRZANOM ŠAHU

IZVJEŠTAJ SA KUPA ŠS KANTONA SARAJEVO U UBRZANOM ŠAHU

U organizaciji Šahovskog saveza Kantona Sarajevo i tehničkoj organizaciji ŠK “Bosna” Sarajevo, u nedjelju 20.11.2016. godine u prostorijama ŠK “Bosna” Sarajevo održan je Kup ŠS Kantona Sarajevo u ubrzanom šahu. Na Kupu je sudjelovalo 8 ekipa sa područja Kantona Sarajevo. Nakon odigranih sedam kola, pobijedio je ŠK “Napredak” Sarajevo sa osvojenih 11 meč bodova (pet pobjeda, jedan remi i jedan poraz) i 20 pojedinačnih poena. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠK “Bosna” Sarajevo sa 11 meč bodova i 20 pojedinačnih poena, a treći je bio ŠK “Željezničar” Sarajevo sa 11 meč bodova i 18 pojedinačnih poena.

Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za najbolje igrača po pločama. Pobjednik ŠK “Napredak” Sarajevo je nastupio u sastavu: Rijad Burović, Ismet Burović, Željko Galić i Mario Tucaković, a Ismet Burović je osvoji nagradu za najuspješnijeg igrača na drugoj ploči sa svih sedam osvojenih poena.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt